--> English version

Ditt første besøk

Alle kan klatre hos oss, og vi tar imot folk som aldri har klatret før for sin første klatreøkt hele tiden. Møt opp og fortell i resepsjonen at du ikke har klatret før, så  hjelper våre hyggelige ansatte deg i gang!

Åpningstider    -    Priser    -    Veibeskrivelse

Inngangsbilletter kjøper du i kassen på senteret!

Under finner du litt kortfattet informasjon til deg som vil lese litt om hva du du kan gjøre hos oss på forhånd:

Klatring med autobelay:

Vi har automatiske sikringsmaskiner som gjør det mulig for nybegynnere å komme raskt i gang med klatring i vegger med en høyde fra 9 til 15m!
For å benytte seg av våre autobelayer må du gjennomgå en kort opplæring med en av våre ansatte. Opplæringen tar ca 10 minutter og gjøres fortløpende på dropin.

Buldring:

Buldring er klatring på lave vegger over madrasser. Det passer for både voksne og barn, og krever ingen forkunnskaper.  Inngangsbillett og et par klatresko er alt du trenger for å komme i gang!

Klatring med tau:

For å sikre med tau hos oss må du ha enten topptau- eller brattkort. Ønsker du å lære deg og sikre kan du melde deg på et av våre nybegynnerkurs!

Om klatring med barn:

Klatring er perfekt som aktivitet for barn og familie. På Sørlandet Klatresenter kan hele familien få prøvd seg i klatreveggen sammen uten noen forkunnskaper! 

Det er ingen nedre aldersgrense, men barn under 13 år må alltid ha med seg en voksen når de oppholder seg på Sørlandet Klatresenter. Ungdom mellom fra 13 til 17 år kan komme alene dersom en foresatt har lest og signert ansvarserklæringen  for dem.

Noen kjappe spørsmål og svar:

Jeg har aldri klatret før, må jeg ha et kurs eller kan jeg bare komme?

Hos oss trenger du ikke kurs for å prøve å klatre. Spør i resepsjonen så får du en rask innføring i klatring med autobelay og buldring, så er dere i gang!

Jeg skal ikke klatre selv, må jeg likevel betale?

Nei, du trenger ikke betale inngangsbillett dersom du ikke skal klatre selv. Skal man bare være med for å passe på barn som klatrer for eksempel kjøper man bare billett og eventuell leie av utstyr til barna.

Hva skal jeg ha på meg?

Vanlig treningstøy fungerer fint. Velg noe det er behagelig å bevege seg i!

Hvor lang tid tar det?

Det varierer fra person til person, men etter 1- 2,5 time er de fleste slitne og godt fornøyd!

Sikkerhetsregler og ansvarserklæring

Alle som skal benytte seg av Sørlandet Klatresenter må lese gjennom og signere våre sikkerhetsregler og ansvarserklæring. Dette gjøres som regel på senteret ved første besøk, men du kan også lese og signere via linkene under før du kommer.

Sikkerhetsregler og ansvarserklæring

Safety rules and disclaimer

Barn under 13 år skal til enhver tid være i følge med en voksen som har lest og gjort seg kjent med sikkerhetsreglene og fylt ut ansvarserklæringen. Dette gjelder i hele senteret inkludert barneveggene. 

Ungdom fra 13 til 17 år kan oppholde seg på senteret uten følge av voksen dersom en foresatt har fylt ut ansvarserklæringen, se punktet "Ønsker du å signere ansvarserklæringen for noen andre?"