Buldring

Hva, hvem og hvordan?

Buldring er klatring på lave vegger over madrasser. Det passer for både voksne og barn, og krever ingen forkunnskaper.  Inngangsbillett og et par klatresko er alt du trenger for å komme i gang!

Hvorfor Buldring?

Buldring har blitt veldig populært de siste årene fordi det er sosialt, utfordrende og lett å komme i gang med. I tillegg er det veldig effektivt som trening: Både som fysisk trening generelt og spesifikt for å greie hardere flytt i klatreveggen. Vi skrur jevnlig nye buldre på alle vanskelighetsgrader, så her skal alle kunne finne en passende utfordring!

Buldring som opplevelsesklatring

Vi har buldreproblemer som passer for alle, også de helt uten erfaring. På hver buldrevegg vil du finne buldre med vanskelighetsgrad fra helt enkelt til skikkelig vanskelig. Se etter buldre med en lav vanskelighetsgrad; det vil si et lavt tall! skalaen går fra 3 til 8, med bokstaver A, B og C. ( 6A er lettere enn 6B).

Vær trygg!

Når man oppholder seg i buldreområdene er det viktig å holde god avstand til buldrere som er i veggen. Pass på deg selv og barna dine så ingen lander oppå hverandre!

Buldreveggene våre er på det høyeste over 4 meter, så vær forsiktig med ukontrollerte fall og lær deg god fallteknikk. Å klatre litt ned igjen før man hopper kan og være lurt!