Nybegynnerkurs ute

Har du Lyst til å komme i gang med klatring ute? Dette kurset lærer deg både sikring på topptau og led slik at du kan ta brattkortet, og i tillegg lærer du masse om å klatre trygt ute!

Kursinnhold: Kurset tar for seg enkel klatreteknikk, hvordan ta vare på din egen og medklatreres sikkerhet, og viktige prinsipper ved klatring utendørs. Gir et godt grunnlag for å ta Brattkort, og setter deg i stand til å klatre selvstendig på boltede ruter på en taulengde utendørs.

Mål for kurset er å lære deltakerne nok om sikringsteknikk og opptreden, til å kunne ta vare på sin egen og medklatrernes sikkerhet på utendørs sportsklatrefelt og innevegger. Kurset gjør deltagerne godt skikket til å ta Brattkort, og stimulerer gleden ved å klatre utendørs gjennom en innføring i enkel klatreteknikk. Deltakerne får også opplæring i prinsippene om sporløs ferdsel, og hensynsfull opptreden under besøk på utendørs klatrefelt.

Varighet: 16 timer fordelt på to dager

Pris: 2990,-

Alder: 15 år. Deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke for å delta på kurset.

Avbestillingsvilkår: avbestilling må skje minimum 7 dager før det aktuelle kurset. Alle avbestillinger skal gjøres pr. e-post til post@sorlandetlatresenter.no.