Klatregrupper 6 til 9 år!

Har du et barn som er glad i å klatre? Bli med på 10 utfordrende og morsomme klatreøkter sammen med andre barn og våre dyktige instruktører!

Våre klatregrupper for 6-9 år går fast en gang i uken over 10 uker, hver økt varer 1t og ledes av instruktører fra senteret. Fokuset på våre klatregrupper er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelayklatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk. Instruktørene våre legger opp til variasjon, mestring, lek og bevegelse under trygge og gode rammer.

Har du vært med på klatregruppe tidligere? Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter.

Øktene ledes av våre instruktører, så foreldre trenger ikke være med under selve økten. 

Varighet:

1t hver uke i 10 uker ( samme ukedag og tid)

Pris:

2400,- (240,-/økt). Inkludert i prisen er instruktører, inngang og leie av utstyr.

Gratis klatring utenom de faste treningene:

Tilbudet gjelder for barnet/ungdommen som går på klatregruppe eller treningsgruppe, og inkluderer inngang til senteret, ikke leie av utstyr. De som vil benytte seg av tilbudet må også hente ut et adgangskort for 50,- første gang.

Viktig: Barn under 13 år må ha med seg en voksen om de vil komme for å klatre utenom den faste klatreøkten sammen med vår instruktør. Den voksne trenger ikke betale inngang dersom de ikke skal klare selv.

Bookingvilkår:

Det er fortløpende påmelding, så til tross for at det står en oppstartsdato, kan man melde seg på etter at denne har vært. Vi ender prisen hver fredag slik at man betaler for resterende antall uker. Ved avmelding i løpet av perioden refunderer vi for resterende antall ganger, minus et avbookingsgebyr på 720 kr. Ved sykdom eller skade som hindrer deltakelse 3 eller flere ganger refunderes 50% av pris pr. gang mot fremvisning av legeattest. All avmelding må skje på e-post til post@sorlandetklatresenter.no

Meld deg på her!