Treningsgruppe 13-17 år

Treningsgrupper 13 til 17 år går fast 1 gang i uka, og er tilbud for ungdom som har lyst til å klatre og ha det gøy sammen med andre ungdom, og bli bedre til å klatre!

Du trenger ikke ha erfaring eller kunnskap om klatring fra før for å bli med, vi tar godt i mot de som er nye! Nivået tilpasses i stor grad deltakerne på gruppa, slik at alle får utbytte av øktene. Øktene har fokus på både buldring, tauklatring og å lære grunnleggende/avansert klatreteknikk. Det vil være noe lekbasert aktivitet, og noe mer strukturert trening.

Fra og med våren 2024 har gruppene økt fokus på tauklatring. Som følge av NKFs anbefalinger og krav til sikringskort har vi derfor innført 13 års aldersgrense for å delta på gruppene. Alle våre hovedinstruktører har minimum godkjenning som klatreleder inne  

Varighet:

1,5t fast hver uke hele semesteret. (Pause i ferier/røde dager, følger skoleruta)

Pris:

Vårsemester: 19 uker = 5225,- (275,-/økt). Har du eget utstyr(sko og sele) er prisen 19 uker = 4560,- (240,-/økt) Inkludert i prisen er instruktører, inngang, leie av utstyr og en kul t-skjorte! Ved påmelding etter oppstarten av gruppene betaler man for resterende økter i semesteret.

Klatring utenom de faste treningene:

Barnet/ungdommen som går på klatregruppe eller treningsgruppe får fri klatring i perioden gruppene pågår. Det gjelder inngang til senteret, ikke leie av utstyr. De som vil benytte seg av tilbudet må også hente ut et adgangskort for 50,- første gang.

Viktig: Barn under 13 år må ha med seg en voksen om de vil komme for å klatre utenom den faste klatreøkten sammen med vår instruktør. Den voksne trenger ikke betale inngang dersom de ikke skal klare selv.

Bookingvilkår:

Det er fortløpende påmelding, så til tross for at det står en oppstartsdato, kan man melde seg på etter at denne har vært. Vi ender prisen hver fredag slik at man betaler for resterende antall uker. Ved avmelding i løpet av perioden refunderer vi for resterende antall ganger, minus et avbookingsgebyr på 825kr. Ved sykdom eller skade som hindrer deltakelse 3 eller flere ganger refunderes 50% av pris pr. gang mot fremvisning av legeattest. All avmelding må skje på e-post til post@sorlandetklatresenter.no

Påmelding til treningsgruppe

Meld deg på treningsgruppe 13-17 år