Klatring med barn

Klatring er perfekt som aktivitet for barn og familie. På Sørlandet Klatresenter kan hele familien få prøvd seg i klatreveggen sammen uten noen forkunnskaper! 

Barn under 13 år må alltid ha med seg en voksen når de oppholder seg på Sørlandet Klatresenter. Ungdom mellom fra 13 til 17 år kan komme alene dersom en foresatt har lest og signert Ansvarserklæring for ungom 13-17 år.

Områder for barneklatring

Hai Rommet

Hai-rommet passer for de aller minste og innehar buldring på lave vegger, en stor hai som henger ned fra taket, og diverse andre leker.

Piratbukta

Piratbukta er perfekt for de litt større barna, og egner seg også bra for voksne og større ungdom som er nybegynnere. Her finner du autobelay og topptau på 9 meter høye vegger med et tøft piratmotiv, speedtimere så dere kan utfordre hverandre i klatrenettet og mye mer!

Hovedrommet

Barn kan også klatre på autobelay og buldre nede i hovedrommet selv om mange av rutene her ikke er spesielt tilpasset barn. Vis hensyn til andre klatrere og pass godt på barna, så får alle en god opplevelse!

Har du topptaukort eller brattkort kan du også sikre barna dine på topptau! Vil du lære å sikre med tau kan du melde deg på grunnkurs inne, eller grunnkurs del 1: topptau.