Klatregruppe 9-12 år

Bli med på  utfordrende og morsomme klatreøkter sammen med andre barn og våre dyktige instruktører!  Alle barn kan være med på klatregruppe, enten du har klatret før eller er helt fersk!

Våre klatregrupper for 9-12 år går fast en gang i uken, hver økt varer 1t og ledes av instruktører fra senteret. Fokuset på våre klatregrupper er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelayklatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk. Instruktørene våre legger opp til variasjon, mestring, lek og bevegelse under trygge og gode rammer.

Har du vært med på klatregruppe tidligere? Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter. Er du 12 år kan du også sjekke ut våre treningsgrupper 12-18 år

Varighet:

1t fast hver uke hele semesteret.

Pris:

Høstsemester: 16 uker = 3840,- (240,-/økt). Inkludert i prisen er instruktører, inngang, leie av utstyr og en kul t-skjorte! Medlemmer av CKK får 15% rabatt.

Bookingvilkår:

Det er fortløpende påmelding, så til tross for at det står en oppstartsdato, kan man melde seg på etter at denne har vært. Vi ender prisen hver fredag slik at man betaler for resterende antall uker.

Ved avmelding i løpet av perioden refunderer vi for resterende antall ganger, minus et avbookingsgebyr på 720 kr.

Ved sykdom eller skade som hindrer deltakelse 3 eller flere ganger refunderes 50% av pris pr. gang mot fremvisning av legeattest. All avmelding må skje på e-post til post@sorlandetklatresenter.no

Påmelding til klatregrupper

Meld deg på Klatregruppe 9-12 år