Barnebursdag

Har du barn som er glad i å klatre, eller har dere lyst på en annerledes og aktiv bursdagsfeiring? Sørlandet Klatresenter arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre!

Ved ankomst blir dere møtt av en bursdagsvert som vil ta dere med til deres eget bursdagsrom. Etter en time med mat og en bursdagssang i bursdagsrommet hjelper bursdagsverten dere i gang med utstyr, opplæring og klatring. Barna skal få boltret og kost seg med vertikal aktivitet i klatresenteret. Bursdagsverten følger med gruppen gjennom hele bursdagen og vil tilpasse aktivitetene og klatringen for barna. Bursdagsverten er ansvarlig for sikkerheten rundt klatringen, bestiller må ha med noen voksne som bistår instruktøren, og er ansvarlig for at ingen barn kommer bort fra gruppen.

Med i prisen er det en fast enkel Bursdagsmeny: Nystekt pizza med ost og skinke + vann eller rød saft å drikke.

Bursdagsrommet er tilgjengelig for dere i 1t før klatringen på 1t time starter.

Pris:

290,-/barn Ved minimum 10 barn (ved færre barn betaler man en minimumspris på 2900,-) Leie av instruktør/bursdagsvert er inkludert i denne prisen.


Booking:

For å booke en barnebursdag hos oss sender du en epost til oss på Post@sorlandetklatresenter.no med følgende informasjon:

  • Antall barn og alder på barna
  • Når dere ønsker å feire bursdagen. Gi oss gjerne noen flere alternativer, så skal vi prøve finne en ledig tid til dere.