The Wild South Lands - Taukonkurranse fra 3. til 30. november!

I november er det med tau det skjer på sørlandet klatresenter: Bli med på en uformell konkurranse igjennom hele november - Gå så mange ruter du klarer av våre utvalgte, bli med i trekning av premier!

The Wild South Lands

Gira på tauklatring? Kult, det er vi også. Denne høsten har vi lyst å gi litt ekstra kjærlighet til tauklatrerne våre ved å invitere til en lang og beinhard konkurranse (som ikke trenger å være så beinhard). Alle er velkommen til å bli med, og vi har uttrekkspremier til alle som registrerer 6 eller flere topper (opp til 6a), og premier til beste herre og dame.

Vi har valgt ut 17 av våre favoritt-ruter og introduserer 9 nye mysterieruter så snart våre kunstneriske rutesettere ferdigstiller mesterverkene på alt fra syrekrimper til megajugs. Hele konkurransen er en tau-konkurranse, som betyr at autobelay-ruter er utelukket. Det betyr også at man må ha sikringskort for å kunne sikre makkeren sin. Rutene består av en omtrentlig 50/50 blanding av topptau-linjer og led-linjer. Står ruta på topptau-linje skal den gås på topptau, ikke led, og vice-versa.

Alle kan følge med på ranking direkte i appen for å se hvordan de ligger an. Du kan også se hvilke ruter som er med i konkurransen og hvilke graderinger de har.

Hvordan bli med i konkurransen

  1. Last ned Vertical-Life Climbing appen
  2. Søk opp Sørlandet Klatresenter
  3. Finn konkurransen under "Challenges" og meld deg på
  4. "Zlag" de utvalgte rutene.

Spør om hjelp i resepsjonen om du ikke får det til.

Regler

  1. Har du gått ruta før må du repetere den etter konkurransen har startet for at det skal være gjeldende.
  2. Rutene kan kun tikkes om du har fullført hele ruta. Klipp inn toppanker på led, og hold kontrollert på det siste taket på topptau.
  3. Dersom ruta står på en topptaulinje skal den gås på topptau, ikke på led, og vice versa.
  4. Juksing er teit og ikke lov.

Hovedpremier

  1. Plass herre og dame

Hvert sitt tau + 1 mnd gratis medlemskap

Uttrekkspremier

5 x 1 mnd gratis medlemskap

4 x Taubrems + karabin

2 x Kortslynge sett med 6 slynger

+ x-antall div. smågodt fra butikken

Vi gleder oss til å se dere kjempe i veggen!

Vel møtt!