Teknikkurs

Dette er kurset for deg som er ganske fersk i klatring, og som ønsker å lære mer om hvordan man beveger seg bedre og mer effektivt i veggen!

Hvem kan delta?

Alle som vil lære mer om grunnleggende klatreteknikk kan melde seg på dette kurset. All praksis vil foregå på buldrevegger eller autobelay, så her kreves ikke sikringskort! Alder: 15 år

Kursinnhold:

Klatring er utrolig variert av natur, og noe av det som gjør klatring så interessant er at det nesten alltid finnes ulike måter å gjøre ting på!  Det finnes likevel noen grunnleggende prinsipper og øvelser som vi mener er nyttige for de aller fleste. Målet med dette kurset er å gi deg som fersk klatrer en innføring i noen grunnleggende teknikker, og øvelser som kan gjøre deg til en bedre klatrer litt fortere! Det er også en glimrende mulighet til å bli kjent med likesinnede klatrere. Kanskje møter du en fremtidig klatrepartner her!


Instruktøren vil etter beste evne tilpasse kurset til deltakerne slik at alle får utfordret seg på sitt nivå. Kurset egner seg likevel best for deg som klatrer opp til grad 6b i rute eller buldregrad.

Varighet: 2t


pris:

Ordinær pris: 490,-/pers

Årskortmedlem: 340,-/pers


Meld deg på her!