Bedriftsavtale og bedriftsklippekort

Har dere flere ansatte som vil klatre fast hos oss, og ønsker å bidra til dette? Vi tilbyr bedrifter i området rabattavtaler på klippekort og årskort hos oss!

Felles klippekort for bedriftens ansatte:

Dette kan gis ut til en ansvarlig ansatt, eller ligge på senteret og benyttes av alle ansatte (som må legitimere seg). Dette kortet må forhåndsbetales av bedriften, og selges med minimum 40 klipp av gangen per type ( med/uten utstyr)

Felles bedriftsklippekort er et supert alternativ for bedrifter som ønsker å gjøre klatring til en sosial fellesaktivitet for bedriftens ansatte. Bruken av dette kan også begrenses til et fast tidsrom hver uke.

Bedriftsklippekort : 85,-/klipp

Bedriftsklippekort inkl utstyr: 150,-/klipp

Rabattavtale på personlige kort:

Vi tilbyr i hovedsak rabattavtaler som omfatter klippekort og årskort. Dersom dere ønsker å betale for hele eller deler av dette for deres ansatte finner vi også løsninger for dette.

Personlige klippekort: Alternativer for klippekort er 10 og 25 klipp. Klippene inkluderer ikke leie av utstyr, så det må leies i tillegg.

Årskort: Med årskort hos oss får du tilgang til senteret alle dager i året, og i tillegg en rekke fordeler hos oss:

  • 20% i klatrebutikken
  • 20% på leie av crashpad.  
  • 30% på kurs. (Inkluderer grunnkurs, teknikkurs, inne til ute)
  • Gratis kaffe fra trakteren på SKS

Rabattavtaler tilbys til bedrifter med flere ansatte som ønsker å benytte seg av oss, ikke til enkeltmannsforetak eller privatpersoner.

Ta kontakt på post@sorlandetklatresenter.no for mer informasjon!