Bedriftsavtale og bedriftsklippekort

Har dere flere ansatte som vil klatre fast hos oss, og ønsker å bidra til dette? Vi tilbyr ulike bedriftsavtaler til bedrifter i nærområdet!

Bedriftsklippekort

Bedriftsklippekort er et supert alternativ for bedrifter som ønsker å gjøre klatring til en sosial fellesaktivitet for bedriftens ansatte.

Bedriftsklippekort : 85,-/klipp

Bedriftsklippekort inkl. utstyr: 150,-/klipp

Alternativ 1 - forhåndsbetalt: Dette kan gis ut til en ansvarlig ansatt, eller ligge på senteret og benyttes av alle ansatte (som må legitimere seg). Dette kortet  forhåndsbetales av bedriften, og selges da med minimum 40 klipp av gangen per type ( med/uten utstyr)

Alternativ 2 - Etterfakturert :Kan være personlige kort som utstedes mot fremvisning av ansattkort eller legitimasjon, eller et felles kort . Vi etterfakturerer bedriften basert på registrerte passasjer. (Adgangskort for personlige kort må betales av den enkelte ansatte og koster 50 kr.)

Rabattavtale på personlige kort:

Vi tilbyr i hovedsak rabattavtaler som omfatter klippekort og årskort. Dersom dere ønsker å betale for hele eller deler av dette for deres ansatte finner vi også løsninger for dette.

Personlige klippekort: Alternativer for klippekort er 10 og 25 klipp. Klippene inkluderer ikke leie av utstyr, så det må leies i tillegg.

Årskort: Med årskort hos oss får du tilgang til senteret alle dager i året, og i tillegg en rekke fordeler hos oss:

  • 20% i klatrebutikken
  • 20% på leie av crashpad.  
  • 30% på kurs. (Inkluderer grunnkurs, teknikkurs, inne til ute)
  • Gratis kaffe fra trakteren på SKS

Rabattavtaler tilbys til bedrifter med flere ansatte som ønsker å benytte seg av oss, ikke til enkeltmannsforetak eller privatpersoner.

Ta kontakt på post@sorlandetklatresenter.no for mer informasjon!