Klatregrupper for barn og ungdom: Nye 10-ukers grupper fra uke 13!

Bli med på utfordrende og morsomme klatreøkter sammen med andre barn og våre dyktige instruktører!  Alle barn kan være med på klatregruppe, enten du har klatret før eller er helt fersk!

Klatregruppe 6-9 og 9-12 år:

Klatring som aktivitet er perfekt for barn i utvikling! Fokuset på våre klatregrupper er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelay-klatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk. Instruktørene våre legger opp til variasjon, mestring, lek og bevegelse under trygge og gode rammer. Klatregruppe er et tilbud for barn som vil ha det sosialt og gøy, fullspekket med klatring og moro!

Har du vært med på Barneklatring tidligere?

Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter. Vi har også delt inn barna i 2 aldersgrupper, for å gjøre det lettere å få til dette! Er du 12 år kan du også sjekke ut treningsgruppe 12-18 år.

MER INFO OG PÅMELDING HER!

Treningsgruppe 12-18 år

Treningsgrupper 12 til 18 år går fast 1 gang i uka igjennom perioden, og er tilbud for ungdom som har lyst til å klatre og ha det gøy sammen med andre ungdom, og bli bedre til å klatre!

Øktene har fokus på både buldring, tauklatring og å lære grunnleggende/avansert klatreteknikk. Det vil være noe lekbasert aktivitet, og noe mer strukturert trening. Nivået tilpasses i stor grad deltakerne på gruppa, slik at allle får utbytte av øktene. På treningsgruppe begynner man også å lære å sikre hverandre med tau med tilsyn fra instruktørene.

MER INFO OG PÅMELDING HER!