JuleJam 9. desember!

Årets JuleJam går av stabelen fredag 9. desember. Masse nye bulder, utrekkspremier og som vanlig: Klatrepub etterpå!

Program:

  • 17:00-17:30: ankomst, utdeling av scorecard
  • 17:30-20:00: Buldrejam!
  • 20:15-20:30: Felles avslutning med uttrekking av premier
  • 20:30-23:00: Pizza og klatrepub! (NB! 18 års aldersgrense + pizza må bestilles ved påmelding på nett)  

Hvem kan bli med?

Alle over 13 år kan bli med på Julejam frem til kl 20:30. Ungdom fra 13-17 år må være i følge med en voksen, eller ha underskrift fra foresatte på våre sikkerhetsregler og ansvarserklæring (dette er den samme som ved vanlig besøk på senteret, så har man gjort dette før er det i orden!)

fra kl 20:30 blir det 18. års aldersgrense og ølservering. Det betyr at ungdom under 18 ikke får blitt med på pizza og klatrepub.  

MELD DEG PÅ HER!

Format:

Formatet er uformelt og sosialt. Her er det å prøve på masse nye gøye buldre sammen med gode klatrevenner som står i fokus!

Deltakerne har 2,5 timer på seg til å gå så mange buldre de klarer! Det vil bli gitt ekstra poeng for å flashe buldre(flashe = gå et bulder i første forsøk), og det blir markert sonetak ca midt på bulderet som gjør at man kan få poeng uten å komme helt til topps! Det blir delt inn i 2 klasser med separate buldre for å redusere kø.  

Deltakerne tar selv vare på sitt eget scorecard og markerer hvilke buldre som er gått. Her er det høy grad av tillit til at deltakerne er ærlige, juksing er kjempeteit!

Buldre, klasser og rutesetting:

Gul Klasse: 12 buldre fra 4+ til 6B+

Rød Klasse: 12 buldre fra 6A+ til 7B

Ingen av bulderne overlapper slik at de klatres av begge klasser. Vi får besøk av Ben Smart som gjesteskruer til jammen!

Tips til hvilken klasse du skal velge: Hvis du tror det er mulig for deg å klare alle bulderne opp til og med 6B+ skal du velge rød klasse. Da vil det uansett være mange buldre i den klassen som passer bra til deg, og helt sikkert flere sonetak på de harde bulderne som er mulig å sikre seg!

MELD DEG PÅ HER!