JULEJAM!

Hold av datoen! 8. desember blir det JuleJam på SKS!

Program:

  • 17:00-17:30: ankomst, utdeling av scorecard
  • 17:30-20:00: Buldrejam!
  • 20:15-20:30: Felles avslutning med uttrekking av premier
  • 20:30-23:30: Pizza og klatrepub! (NB! 18 års aldersgrense + pizza må bestilles ved påmelding på nett)  

Hvem kan bli med?

Alle over 13 år kan bli med på Jam frem til kl 20:30. Ungdom fra 13-17 år må være i følge med en voksen, eller ha underskrift fra foresatte på våre sikkerhetsregler og ansvarserklæring (dette er den samme som ved vanlig besøk på senteret, så har man gjort dette før er det i orden!)

(se lenger nede for klasser)

Fra kl 20:30 blir det 18. års aldersgrense og ølservering. Det betyr at ungdom under 18 ikke får blitt med på pizza og klatrepub.  

Format:

Formatet er uformelt og sosialt. Her er det å prøve på masse nye gøye buldre sammen med gode klatrevenner som står i fokus!

Deltakerne har 2,5 timer på seg til å gå så mange buldre de klarer! Det vil bli gitt ekstra poeng for å flashe buldre(flashe = gå et bulder i første forsøk), og det blir markert sonetak ca midt på bulderet som gjør at man kan få poeng uten å komme helt til topps!

Deltakerne tar selv vare på sitt eget scorecard og markerer hvilke buldre som er gått. Her er det høy grad av tillit til at deltakerne er ærlige, juksing er kjempe

Buldre, klasser og rutesetting

Vi skrur 20+ nye buldre i alle mulige grader og stiler. Ved jammen kan du delta i tre ulike klasser:

Åpen klasse (18+) herre/dame

Junior gutt/jente

Og Rookie herre/dame

Det kåres en vinner av hvert kjønn i hver klasse, samt flere uttrekkspremier hvor alle som har levert scorecard er med i trekningen.

Til jammen skrur vi tricky buldere som passer for alle, med fokus på teknikk og problemløsning, kontra fysikk og fingerstyrke, men er du hardbarka purist med et øye for krimper kommer det selvsagt til å være noe for deg også.

Meld deg på her!