Smitteverntiltak

Oppdatert 16.04.2021

Generelle regler for smittevern

  • Vask hendene godt når du kommer og før du går
  • Bruk håndsprit ofte, før og etter hver rute
  • Hold minst 1 meters avstand til andre gjester.
  • Hold deg hjemme om du ikke føler deg helt frisk

Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon kan du ikke komme til oss. Hold deg hjemme til du har vært symptomfri i en dag. Hvis du får symptomer innen 48 timer etter at du har vært hos oss, må du varsle oss på e-post, slik at vi kan vurdere nødvendige tiltak.

Forhåndsbooking og kontaktinformasjon

Vi ønsker at alle kjøper billett eller reserverer tid med sitt årskort/ klippekort på forhånd.

Kontaktinformasjonen registreres for den aktuelle dagen når du klipper inn kortet ditt hos oss. Derfor er det viktig at alle husker å klippe kortet sitt hver gang I tillegg til reservasjonen de har gjort på forhånd slik at vi vet at du har vært hos oss akkurat denne dagen.

Antall klatrere

Vi har satt grensen til 100 klatrere inne hos oss på en gang.

Dette er for å kunne ivareta tilstrekkelig avstand. Når det er mange klatrere på senteret samtidig er vi avhengige av å klare å spre aktiviteten på de ulike arealene. Ser du for eksempel at det er  mange som samles ved en av autobelayene eller en av buldreprofilene bør du se deg om etter et annet sted å klatre der det er mindre folk! Klatreverten går aktivt rundt og kontrollerer at avstandskravet overholdes.

Dagen er delt opp i 3 tidsrom, legg økten din innenfor et av disse, så får flest mulig mulighet til å komme.

Renhold og hygiene

Vi har gode renholdsrutiner og sørger for at det til en hver tid er såpe og papir til håndvask i våre toalettfasiliteter, og sprit tilgjengelig på våre spritstasjoner. Legger du merke til at noe mangler, hjelp oss gjerne med å si ifra til en av våre ansatte!