Smitteverntiltak

------------------------------------------------------------------------------

Oppdatering 4. Januar

I tråd med nye tiltak fra helsemyndighetene har vi økt fokus og gjennomgang av smittevernrutiner i disse dager. Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer for smittevern foreløpig, og kommer til å tilpasse driften etter eventuelle spesielle restriksjoner som iverksettes av Kristiansand kommune.

------------------------------------------------------------------------------

Generelle regler for smittevern:

  • Vask hendene godt når du kommer og før du går
  • Bruk Håndsprit ofte, helst før og etter hver rute.
  • Hold minst 1 meters avstand til andre gjester
  • Hold deg hjemme om du ikke føler deg helt frisk

Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon kan du ikke komme til oss. Hold deg hjemme til du har vært symptomfri i en dag. Hvis du får symptomer innen 48 timer etter at du har vært hos oss, må du varsle oss på e-post, slik at vi kan vurdere nødvendige tiltak.

Forhåndsbooking og kontaktinformasjon

Vi ønsker at så mange som mange som mulig booker drop-in bilettene på forhånd. På den måten hjelper dere oss med å planlegge bedre og å redusere kø i resepsjonsområdet!

Vi må ha kontaktinformasjon fra alle som besøker oss! Dette oppgis enten ved bestilling på nett eller i kassen om du betaler dropin-billetter der.

For kunder med årskort eller klippekort:

Kontaktinformasjonen registreres for den aktuelle dagen når du klipper inn kortet ditt hos oss. Derfor er det viktig at alle med årskort husker å klippe kortet sitt hver gang slik at vi vet at du har vært hos oss akkurat denne dagen.

Antall klatrere

Vi har satt grensen til 100 kunder inne hos oss på en gang.

Dette er for å kunne ivareta tilstrekkelig avstand. Når det er mange klatrere på senteret samtidig er vi avhengige av å klare å spre aktiviteten på de ulike arealene. Ser du for eksempel at det er veldig mange som står i kø ved en av autobelayene eller en av buldreprofilene bør du se deg om etter et annet sted å klatre der det er mindre folk!

Renhold og hygiene

Vi har gode renholdsrutiner og sørger for at det til en hver tid er såpe og papir til håndvask i våre toalettfasiliteter, og sprit tilgjengelig på våre spritstasjoner. Legger du merke til at noe mangler, hjelp oss gjerne med å si ifra til en av våre ansatte!