Klatregrupper for barn 6-12 år

Bli med på  utfordrende og morsomme klatreøkter sammen med andre barn og våre dyktige instruktører!  Alle barn kan være med på klatregruppe, enten du har klatret før eller er helt fersk!


Klatring som aktivitet er perfekt for barn i utvikling! Fokuset på våre klatregrupper er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelay-klatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk. Instruktørene våre legger opp til variasjon, mestring, lek og bevegelse under trygge og gode rammer. Klatregruppe er et tilbud for barn som vil ha det sosialt og gøy, fullspekket med klatring og moro!

Vi har klatregrupper for 2 aldersgrupper:

- Klatregruppe 6-9år

- Klatregruppe 9-12 år

Har du vært med på klatregruppe tidligere?  Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter. Er du 12 år kan du også sjekke ut våre treningsgrupper for 12-18 år

Varighet: 10 uker

1t en fast kveld i uka. Tilpasses i forbindelse med helligdager/ferie

Pris

10 uker: 2400,-  ( 240,-/økt)

Inkludert i prisen er instruktører, inngang, leie av utstyr og en kul t-skjorte! Medlemmer av CKK får 15% rabatt.

Er det fullt på de dagene som passer for dere kan dere på interesse/venteliste slik at vi kan gi dere beskjed om det blir ledig plass, eller om vi setter opp flere grupper. Send en epost til post@sorlandetklatresenter.no med alder og hvilke(n) dager som er aktuelt for dere.

Påmelding til klatregrupper

Meld deg på Klatregruppe