Smittevern: fra og med 15. desember

Vi er inne i en ny tøff periode med nye og strengere smitteverntiltak som kommer til å påvirke tilbudet vårt noe. Her er en oversikt over hva som gjelder for klatring hos oss.

Nye nasjonale regler og anbefalinger

Fra og med 10. desember innføres strengere koronatiltak nasjonalt. I henhold til nye regler kan vi holde åpent, men kun for individuell trening og med noe redusert kapasitet.

Generelt:
  • Hold deg hjemme om du ikke er helt frisk
  • Hold minst en meters avstand til alle utenfor egen husstand, og bruk munnbind der det er vanskelig å opprettholde denne avstanden. Vi anbefaler også å benytte munnbind nede i klatrehallen.
  • Vask hendene grundig og bruk håndsprit før og etter klatring.

Hold deg oppdatert på gjeldende nasjonale regler og anbefalinger her!

Forhåndsbooking:

For å sørge for at det er mulig å holde 1 meters avstand innfører vi obligatorisk forhåndsbooking for alle uten årskort og klippekort. Kapasiteten vil være noe redusert, så vær tidlig ute med å booke klatreøkten din for å sikre deg plass!

Bestill billett HER

Grupper og arrangement:

All organisert aktivitet for voksne utgår fra og med 15. desember. Når det gjelder våre barne- og ungdomsgrupper vil disse bli gjennomført som planlagt.

Interne rutiner:

Vi har god plass i senteret vårt og gjør vårt beste for å legge til rette for at det alltid skal være mulig å holde avstand og opprettholde god håndhygiene. Vi har også gode renholdsrutiner og sørger for at det til en hver tid er såpe og papir tilgjengelig i våre toalettfasiliteter, og i tillegg flere stasjoner med håndsprit på strategiske steder.

Noen lure tips fra oss for en trygg og god klatreøkt:

1: Om mulig: planlegg klatreøkten din til et tidspunkt utenfor våre rushtider! Det er travlest hos oss fra 18 til 20 på hverdager, og mellom 12 og 16 i helgene.

2: Vis hensyn og gi plass til andre dersom flere vil prøve samme buldreproblem eller rute.

3: Trangt om plassen på favorittprofilen din? Husk at vi har mange ulike vegger og områder, kanskje skjuler det seg noen skjulte og interessante utfordringer på et annet sted i senteret enn du vanligvis er på!

Ha en god og smittefri førjulstid! Hilsen oss på SKS