JULEJAM! 17. des: PÅMELDINGEN ER ÅPEN!

Vi avslutter høstsemesteret med en skikkelig julebuldrejam! Masse nye kule buldre på alle i nåer, og god stemning for alle :)

MELD DEG PÅ HER!

Hvem kan bli med?

Alle kan bli med på julejammen. Det vil ikke være egne barneklasser eller spesielle barnebulder, men de som er gira er velkommen til å bli med!

Program:

17:00-17:30: ankomst, utdeling av scorecard

17:30-20:00: Buldrejam!

20:15-20:30: Felles uttrekking av premier!

20:30-23:00: Etterfest: Vi serverer øl og pizza! NB 18 års aldersgrense!

Format:

Formatet er uformellt og sosialt. Her er det å prøve på masse nye gøye buldre sammen med gode klatrevenner som står i fokus!

Deltakerne har 2,5 timer på seg til å gå så mange buldre de klarer! De har så mange forsøk de vil, men det vil bli gitt ekstra poeng for å flashe buldre. (flashe = gå et bulder i første forsøk) Det vil også bli markert sonetak ca midt på bulderet som gjør at man kan få poeng uten å komme helt til topps!

Det er ingen klasseinndeling: Alle kan prøve på alle bulderne, og hvert problem gir samme antall poeng for flash/topp/sone uavhengig av grad.

Deltakerne tar selv vare på sitt eget scorecard og markerer hvilke buldre som er gått. Her er det høy grad av tillit til at deltakerne er ærlige, juksing er kjempeteit!

Buldre og rutesetting:

Det vil bli skrudd 20 buldre fra grad ca 4 til 7B+ så her vil det være mye å prøve seg på for alle! Det vil bli lagt stor vekt på at alle som deltar skal få mange problemer de kan prøve på og jobbe med: buldrer du vanligvis rundt 6A+ vil du har nesten 10 problemer opp til denne graden! I tillegg skal vi selvfølgelig også sørge for at de beste av dere får nok å bryne seg på!

Vi får besøk av rykende fersk norgesmester i led: Leo Ketil Bøe fra Bergen, som skal bli med å skru til julejammen og på senteret ellers i uken før! I tillegg vil våre faste rutesettere Regine, Petter og Lucas bidra!

Premier:

Vi kårer en vinner blant damene og en blant herrene som får en liten premie. Videre stiller vi med masse uttrekkspremier som kan vinnes av alle som har deltatt og levert inn scorecard!