Buldrejam for barn!

SKS arrangerer en helt egen buldrejam for barn den 5. november! Vi setter opp masse nye buldreproblemer spesielt for barn. Her er deltakelse og klatreglede viktigst, og alle som deltar er med i trekning av fine premier. Dette blir skikkelig gøy!

Program fredag 5. november:

17:30 - 18:00: Ankomst, utdeling av scorecard og sko. Deltakerne samles i kafeen!

18:00 - 19:30: Buldrejam!

19:45 - 20:00: Samling i Kafeen premieutdeling

Hvem kan delta?

Alle barn fra 5 til 14 år! Det kommer til å være mange lette buldre som alle uansett erfaringsnivå kan kose seg med!

Hva er en buldrejam?

Buldrejam på SKS er en uformell og sosial kveld hvor man klatrer sammen på nye og morsomme buldreproblemer! Deltakerne får utdelt et scorecard hvor man krysser av etterhvert som man har prøvd på, eller klart å gå de utvalgte buldreproblemene.

Målet med å arrangere en buldrejam for barn å skape en sosal og hyggelig kveld på kryss av ulike barnegrupper, klubber og byer her på Sørlandet!

Foreldre:

Vi kommer til å bemanne med ekstra klatreverter som er med å holde orden og passe på i buldreområdet. Allikevel ser vi det som hensiktsmessig at barna har med seg en voksenperson som er med for å passe på. Det er mulig å samarbeide på kryss av familier på dette slik at en forelder har med seg mer enn et barn, og vi begrenser det til en voksen per barn, for å passe på at det ikke blir helt stappfullt på buldremattene. Det koster selvfølgelig ikke noe å være med for å passe på som voksen.

Deltakeravgift:

200,- Dette inkluderer også inngangsbillett og leie av klatresko.

Premier:

Alle som deltar får et diplom, og er med i trekningen av masse fine premier, blant annet kalkposer, kalkballer og capser. Hovedpremien som trekkes ut til slutt er gratis feiring av barnebursdag på SKS med opptil 10 venner!

MELD DEG PÅ HER!