Barneklatring og treningsgrupper for ungdom i 2022!

Vi har satt opp nye tider og lagt ut påmelding for 10 ukers barneklatring + treningsgrupper for ungdom som starter opp i uke 2!

Barneklatring:

Bli med på 10 aktive, utfordrende og morsomme uker med klatreaktivitet sammen med andre barn og våre dyktige instruktører! Vi har satt opp nye tider og påmelding for vinteren 2022. Alle barn kan være med på barneklatring, enten du har klatret før eller er helt fersk!

Har du vært med på Barneklatring tidligere?  

Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter. De som er over 10 år kan også vurdere våre treningsgrupper for ungdom der øktene er på 1,5 time og litt mer treningsrettet!

Les mer og meld deg på barneklatring her!

Treningsgrupper for ungdom

Treningsgrupper for ungdom går fast 1 gang i uka over 10 uker og er tilbud for ungdom som har lyst til å klatre og ha det gøy sammen med andre ungdom, og bli bedre til å klatre! målgruppen er alle ungdom fra 12 til 16 år, samt 10 og 11 åringer som har gått på barneklatring tidligere eller har annen erfaring med klatring fra tidligere.

Les mer og meld deg på treningsgruppe for ungdom her!

Vi kan allerede nå informere om at vi kommer til å kjøre en nye 10 uker i andre halvdel av vårsemesteret, som starter opp der disse slutter. dermed kan man kan holde på med klatreaktivitet hos oss hele våren om man ønsker! Påmelding for andre halvdel kommer ut på nyåret.