EARLY BIRD TILBUD!! Høstens barne og ungdomsgrupper

Høstens klatregrupper for barn og ungdom er klare: Bli med på klatring hver uke sammen med våre dyktige instruktører og andre klatreglade barn! Alle kan bli med på klatring hos oss, enten de har klatret før eller er helt fersk!

EARLY BIRD TILBUD:

Meld deg på innen 31. Juli og få 10% rabatt!

Bruk rabattkoden: MD277B når du melder deg på for å få rabatten.


Klatregruppe 6-9 og 9-12 år:

Klatring som aktivitet er perfekt for barn i utvikling! Fokuset på våre klatregrupper er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelay-klatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk. Instruktørene våre legger opp til variasjon, mestring, lek og bevegelse under trygge og gode rammer. Klatregruppe er et tilbud for barn som vil ha det sosialt og gøy, fullspekket med klatring og moro!

Har du vært med på Barneklatring tidligere?

Vi tilrettelegger for de som har klatret med oss før ved å variere programmet med ulike aktiviteter og øvelser. Instruktørene våre vil gjøre sitt beste for å sikre individuell oppfølging som passer deltakerens nivå og ferdigheter. Denne høsten har vi også delt inn barna i 2 aldersgrupper, for å gjøre det lettere å få til dette! Er du 12 år kan du også sjekke ut treningsgruppe 12-18 år.

- 1t hver uke i 10 uker eller hele høstsemesteret!

MER INFO OG PÅMELDING HER!

Treningsgruppe 12-18 år

Treningsgrupper 12 til 18 år går fast 1 gang i uka igjennom semesteret, og er tilbud for ungdom som har lyst til å klatre og ha det gøy sammen med andre ungdom, og bli bedre til å klatre!

Øktene har fokus på både buldring, tauklatring og å lære grunnleggende/avansert klatreteknikk. Det vil være noe lekbasert aktivitet, og noe mer strukturert trening. Nivået tilpasses i stor grad deltakerne på gruppa, slik at allle får utbytte av øktene. På treningsgruppe begynner man også å lære å sikre hverandre med tau med tilsyn fra instruktørene.

- 1,5t hver uke hele høstsemesteret!

MER INFO OG PÅMELDING HER!