Vi er i rute til åpning i september!

Her kommer en liten oppdatering på hva som skjer på det som skal bli Sørlandet Klatresenter om dagen!

Følg byggeprosessen

Tjelmeland Friksjon er godt i gang med bygging av selve klatreveggene. I dette øyeblikk er to svære buldresopper nesten ferdig bygget, og hovedveggen er påbegynt. Totalt blir det ca 400m^2 klatreflate med Buldring, og  1600m^2 fordelt på 76 linjer med tauklatring og Autobelay. Det blir to områder for barneklatring, et eget kursområde, og et treningsområde med Moonboard, Kilterboard og campus.

Det blir speedvegg med timere og totalt 20 autobelayer fordelt på barneklatring og hovedrommet. I tillegg blir det et stilig cafeområde som overser klatringen i hovedrommet, og en butikk for klatreutstyr og klær ved inngangspartiet.

Vi poster hyppige oppdateringer fra byggeprosessen på instagram og Facebook, så følg oss der for siste nytt!

Buldreområdet

Her ser vi buldreområdet under bygging. Over buldringen til høyre ser vi deler av cafeområdet.

Hovedveggen 

Hovedveggen har 26 overhengende linjer. De bratteste linjene blir 20 meter lange med nesten 10 meter overheng

Barneavdeling

Barneavdeling med piratmotiv og 14 autobelayer, speed-timere og mye annet morro!

Hvem er vi?

Initiativtakerne til senteret er Hans Christian Wilson (Grunder Høyt og Lavt) og Tore Tjelmeland (Tjelmeland friskjon As). Med oss på investorsiden er også blant annet kjente klatreprofiler som Magnus Midtbø og Stian Christophersen, i tillegg til mange andre engasjerte klatrere fra ulike deler av landet.

Til å drifte senteret har vi som daglig leder ansatt Rune Osvold, tidligere daglig leder for Tyrili Klatring, og som driftsleder har vi ansatt Petter Leegaard med bakgrunn fra Oslo Klatresenter som rutesetter og instruktør. I forhold til rutesetting er vi i dialog med aktuelle kandidater som kan fylle rollen som Skrusjef. Vi kommer til å ha et stort fokus på at det skrus nye kvalitetsruter og buldre jevnlig! Med andre ord føler vi oss trygge på at vi får et kompetent team som vil sørge for at Sørlandet Klatresenter blir et senter av høy kvalitet både med tanke på kurs og grupper, rutesetting og kundeservice.

Jobbe med oss?

Ønsker du å søke jobb på Sørlandet Klatresenter vil det veldig snart komme informasjon om ledige stillinger. Vi ønsker oss kompetente folk som driver med klatring selv, og som brenner for å dele klatregleden med andre!