SKS fyller 3 år!

Sørlandet klatresenter fyller 3 år, og har fått nye eiere. Vi feirer med åpen dag!

3 årsdag og nye eiere!

Vi har nå hatt åpent i 3 år, og for noen år det har vært! Fra Sosial distansering med koronarestriksjoner til Buldrejam med 150 deltakere og fra intime kilterboard-økter til regnværsrush i juli med 400 smått forvirrede ferieturister på senteret. Sørlandet Klatresenter har bydd på noe for en hver smak!

Magnus Midtbø, og gjengen i Venga Holding har kjøpt opp aksjeposten til Høyt og Lavt. Dette er folk med masse kompetanse og erfaring innen klatring generelt, og med drift og bygging av klatresentere, så Sørlandet Klatresenter er i gode hender!

Den nåværende ledelsen på senteret ved Petter, Pål og Elias består og vi er klare til å jobbe på videre! Sørlandet Klatresenter er og blir det råeste senteret på Sørlandet, og nå i enda større grad enn før: Et senter av klatrere - for klatrere!

Åpen dag!

Lørdag 30. september har vi åpen dag for å markere dette:

Gratis inngang og leie av utstyr for alle, så langt plass og utstyrsbeholdningen rekker, og vi står klare til å hjelpe deg som aldri har prøvd før i gang!  

Senteret er åpent for alle fra 10:00 til 18:00.

Klatrer du hos oss fra før? Da er dette den perfekte muligheten til å ta med en venn du synes burde prøve!

Nye eiere trår til!

Magnus Midtbø er nå den største enkeltaksjonæren på SKS og tar turen til senteret for å hjelpe til med å introdusere nye sørlendinger til klatring!

Bildet er tatt når magnus hjalp til under premieutdeling etter fjorårets Høstjam X Rungne!

Velkommen til en festdag på Sørlandet Klatresenter!